, , , , , ,

in love with stella

10:42:00 PM



Stella McCartney a Adidas představili novou kolekci. Je to již 10 let, co návrhářka Stella McCartney podepsala smlouvu s firmou Adidas na limitovanou kolekci sportovního oblečení nesoucí její jméno. A od té doby se dvakrát do roka můžeme těšit na nové výtvory. 
Tentokrát se rozhodli vytvořit novou kolekci směřovanou spíše na mladší generaci a tato kolekce dostala označení StellaSport. Kolekce se skládá z výrazných, ale i přesto praktických kousků, jako jsou legíny s neonovými lemy, mikiny s brandováním, vzorovaná trička a spousta dalších kousku nezbytně potřebných pro sportovní výkony, ale vhodných i na každodenní nošení.
Už se nemůžu dočkat, až si nějaký kousek z kolekce najde ccestu i do mého šatníku či botníku.

 
Stella McCartney and Adidas launched new collection. It has been already 10 years since the designer has signed contract with Adidas for a limited workout line. And ever since, twice a year we can enjoy new collections.
This time they decided to create a new line of activewear aimed at a younger audience, called StellaSport. This collection consist of bold yet practical pieces like neon-trim leggings, branded hoodies, and patterned tees., but also sneakers, backpacks, socks, and hats not only for sport accomplishments but also for everyday´s wear. 
I can´t wait to have some piece in my wardrobe.
 

You Might Also Like

0 komentářů