, , , , , , , ,

new in. booties and polka dots

7:23:00 PM



Po dvou příspěvcích z oslav konce roku a delší odmlce způsobené prací a nemocí, je tu pár fotek mých posledních úlovků. Jelikož nejsem úplně příznivcem velkého utrácení, mé kroky často míří do výprodejů a second handů. A tentokrát se mi podařily velice pěkné úlovky. 
Prvním jsou krásné botky s kovovými detaily F&F, po kterých už jsem nějaký ten pátek pokukovala. Tedy primárně to nemuselo být zrovna F&F, ale tyhle mě prostě okouzily. Druhým úlovkem jsou trojúhelníkové naušničky z Pimkie a tím posledním je úžasná černá plisovaná sukýnka s bílými puntíky a ta je prosím ze second handu. V kombinaci s šedou mikinou skvělá konbinace jak do práce, tak do města. 
A co vy, kde nejradši nakupujete?

After two posts from the New Years Eve celebrations and longer pause due to work and sickness, here are few pics of my latest buys. Since I am not a big fan of crazy shopping sprees, my steps lead me mostly to sales and second hands and this time I was quite successful. 
First of my purchases are these cute booties with gold metal details from F&F, which were the love at first sight. Secondly, I bought triangular earrings and lastly I found in my favourite second hand this polka dot pleated skirt. And this all combined with great swetashirt, it is cute outfit to work or to go out.
And what about you? Where do you like to shop?




 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ty botky jsou vážně moc krásné a vypadají i kvalitně, což bych do FF neřekla (jenom u bot) Jsem vůči botám hodně skeptická. Radši je kupuji v obuvy (CCC,..) Ale jsou opravdu pěkné ! Stejně jako náušice a sukně! Sice je až na jaro/léto teda vypadá to tak aspoň podle obrázků,ale je chic! Pěkný desing blogu. Jak sis ho udělala? Kája

    style-et-vie.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuju, design jsem si stahla z jednech stranek, ale uz si nepamatuji kde.
      Botky me dost prekvapily,jsou fakt super. Jinak sukynka ma podsivku, takze staci teplejsi silonky a da se nosit i ted. :-)

      Delete
  2. Ty botky chci nějaké podobné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Vaaau, nádherné topánky!! a naozaj krásny dizajn máš na blogu :) vyzerá tak profesionálne :)
    Inak, robím teraz na blogu GIVEAWAY, tak kukni, môžeš vyhrať 3 veci, ktoré si vyberieš: http://oodla.blogspot.sk/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, dekuji. dalo mi to docela dost prace a jeste to chce par vychytavek ;-)

      Delete