, , , , , , , , ,

Stonecold

10:03:00 PM

 

 Dnes přidávám pár fotek z víkendového toulání po Severočeském kraji. Nejdříve jsme vyrazili na brusle, přeci jen trocha pohybu není nikdy na škodu a na cestě zpět domů jsme se zastavili v zatopeném kamenolomu.
Nádherně tyrkysová voda byla skvělou scenérií, kterou bohužel kazila spousta odpadků, které tu zanechávají lidé lačnící po svlažení v horkých letních dnech v této azurové nádheře. Bohužel jsem sebou měla jen kompakt, takže dnes je kvalita fotek trošičku ošizena.

So for today I have here few pics from our weekend traveling through North Bohemia. At first we went skating, but on the way home we stopped by floated stone quarry. The scene was amazing, unfortunatelly the amazing azure water was poluted with garbage, that was left here by summer visitors.

 
 
 
 
 
 
 

wearing:
Adidas Superstar sneakers
Zara cropped black skinny jeans
Vintage t-shirt
Vintage leather crossbody bag

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ahoj :)

    Máš krásné fotky, takové tulácké :). Ale tím myslím, že jde z toho příjemná atmosféra. Celkové se mi tady u Tebe líbí :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, dekuji :-)
      byla to tentokrat zmena, jelikoz jsem sebou nemela zrcadlovku, ale musim sama uznat, ze zmena byla prijemna. Ne vzdy je treba absolutne perfektnich fotek ;-)

      Delete