, , , , , , , , ,

back to the twenties

7:59:00 PM




Jen pár příspěvků zpět, jsem se podělila o fotky z výletu do Prahy ve stylu 20.let a dnes tu mám další příspěvek inspirovaný touto dobou z počátku 20.století.
Na doporučení kolegy z práce jsem se jeli podívat do malebné kavárničky v Krupce, která byla nedávno otevřená. Přivítalo nás příjemné prostředí, milá obsluha a dobrá káva. Během popíjení kávičky jsme objevili letáček s programem na měsíc duben a na něm party ve stylu 20.let. A to je něco, co si nemůžu nechat ujít. Už jen kvůli tomu, že v Ústí na takovouto kavárničku nenarazíte, natož na akci podobného charakteru.
Náležitě ustrojeni jsme tak minulé sobotní odpoledne vyrazili zpět do minulosti. Na sobě jsem měla nádherné šedé šatky Miss Selfridge pošité stříbrnými korálky, pro které jsem konečně našla uplatnění, nezbytnou flitrovou čelenku s pírky, černé punčošky a botky.
Muže jsem ustrojila do společenských kalhot a černé košile s proužky a vyfasoval k tomu bílého motýlka a kšandy. Ještě cestou sice žbrblal, do čeho že se to nechal uvrtat, ale hned jak jsme dorazili na místo, zjistil, že v tom není sám...

Just few post back I put here pics from trip to Prague in style of the twenties. A here today is another post set in the mood of the beginning of 20th century.
Following my colleague  advice, we visited picturesque cafe, which was recently opened. While drinking coffee we found out there will be a party in style of Roaring Twenties and that is something that I cannot miss. Not only because there is no place like this in my city, but there are no party like this here.
Properly dressed we went last Saturday back to the era of flapper girls and Charleston. I dressed up in grey fully beaded flapper dress from Miss Selfridge, black sequin headband with feathers, black tights and black Mary Jane´s. My man wore black pants with black striped shirt with white bow tie and braces. On the way there he was still grumbling into what he was convinced, but when we arrived he was happy he is not the only one ...


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Kavárna vypadá nádherně!
    hollychicc.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. opravdu je, az me prekvapilo, ze v takovem malem mestecku se neco takoveho najde, obzvlast, kdyz v krajskem meste nic podobneho neni ... muzu jen doporucit :-)

      http://fotomenu.cz/vp360/?vp=cafebellesroses

      Delete
  2. To je rozkošná kaviarnička a úžasný nápad na party. To by ma bavilo. o)
    Anna
    www.newskinyme.com

    ReplyDelete