, , , , , , , , , , , , , ,

New in: vacation stuff

10:49:00 PM


Dnes to bude jen rychlý mobilní příspěvek, jelikož akorát sedím v autě směr Chorvatsko. Letos jsme si řekli, že to chce opravdu relax, takže válení se na pláži, slunění se a moře.
Včera jsem ještě stihla poohlédnout se po nových plavkách. Měla jsem jasnou představu. Měly být černé, jednoduché a dvojdílné. No, má představa rychle vyprchala. Černé jsem nikde nesehnala, ale v H&M se mi podařilo ve slevách ulovit bílé. A překvapivě mi padly, jak ulité. Ani na chvilku jsem neváhala a hned jsem je vzala. Nakonec jsem k tomu přidala ještě zlatavý náhrdelník a knížku k válení se na pláži.

Today only fast post while sitting in the car direction vacation. This year we decided to have relax vacation, just sunbathing, swiming in the see and doing absolutely nothing. Of course it didn´t happened, but we tried at least.
Anyway before leaving I got a chance to look for new swimsuit. The vision was clear. Black, simple, two piece. But, reality was different. I couldn´t find anything suitable. At last I found white one in sales, so I took it. One gold necklace and new book was part of this shopping expedition.

    
bikini - H&M
necklace - H&M
sunglases - HIS
beach cover up - vintage

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásné dovolenkové věcičky, nejvíc mě zaujal ten plážový cover up :-) ...jinak, užij si dovolenou ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. Taky jsem z něj byla nadšená. Chvilku jsem sice přemýšlela, jestli si ho mám vzít, ale líbil se mi tak moc, že jsem neodolala.

      Delete