, , , , , , , , , , ,

Workshop: Flatlays

8:53:00 PM



Minulý víkend jsem se zúčastnila workshopu módního blogování pořádaného Školou stylu Backstage. Dvoudenní workshop se konal v Praze, poblíž ND a naší lektorkou byla Ejvi Freedom a jako host přišla Pavlína Jágrová.
První den nám holky povídaly hlavně o tom, jak a jestli vůbec s blogováním začít, co blogování obnáší, na co si dát pozor, ať už při výběru jména, výběru článků, či použití fotek. Rozebíraly jsme layouty populárních zahraničních blogů a i to jak fungují spolupráce s firmami.

Last weekend I have attend a blogging workshop. This workshop was led by one of the best Czech blogger, Ejvi Freedom. First day was about blogging itself, what it is about, what to do and not do if you want to start blog. How to name your blog, what kind of pictures are the best, what to write about. 

 
Druhý den se odehrával v duchu praktických úkolů. Rozdělily jsme se do dvojic a začaly jsme tvořit. K dispozici jsme měly stylové fotáčky Olympus Pen na vyzkoušení a vzhledem k tomu, že již nějakou dobu nad jeho koupí přemýšlím, tak jsem to velice ocenila.
Nejprve přišli na řadu tzv. flatlays, kde jsme s různými doplňky, knížkami, časopisy, ale i oděvy vytvářely různé koláže, které jsme si fotily na bílem pozadí. Náš byl kombinací bílé, černé a kontrastní žluté. Když už jsme měly hotovo, zkoušela jsem si fotit ještě na svůj foťák další varianty. Nejvíc mě zaujal konferenční stolek, který měl vzhled opotřebovaného dřeva a vedle stojící palmička. Tak jsem si udělala jeden flatlay z džungle a musím říct, že se mi líbil asi nejvíce. Byl prostě jiný.

Second day we tried to do flatlays and outfits shooting. We were divided into groups of two and started creating flatlays. All the pictures were shot with Olympus Pen cam, which was available for each group. When we were finished I just looked around and I liked small coffe table in the room, so I used it for my own flatlay in jungle mood and I have to say, that I like it the most, because it was different from the others.




You Might Also Like

3 komentářů

  1. Škoda, že nie sú tieto udalosti aj u nás tak často :/ Pekný článok :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    ReplyDelete